Home arrow Vesti arrow Vesti za korisničku grupu arrow MIGRACIJA MAIL SERVERA NA NOV MACSERBIA.ORG SERVER
Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
Još niste član? Učlanite se ovde
appleug

MIGRACIJA MAIL SERVERA NA NOV MACSERBIA.ORG SERVER

Kao što znate, sajt naše male korisničke grupe je migriran sa starog, dobrog, PowerMaca G5 koji nas je dobro sluĹľio proteklih devet godina (naša korisnička grupa je osnovana 02. aprila 2005. godine u Ozonu) na novi Mac mini server.

Da bismo sve migrirali sa starog računara moramo prebaciti i mailboxove korisnika kojima smo ih otvorili, naročito onima koji aktivno koriste naš mail server.

Tako ćemo do vikenda migrirati vaše mail poruke sa starog na novi email server. Da bi to uradili, moramo da promenimo lozinku svakom od vas, tu ćete lozinku dobiti na email pre nego što se stari mail server isključi. Tu lozinku moĹľete kasnije u bilo kom trenutku sami promeniti na lokaciji interne strane Mac OS X 10.9 Servera

Dakle, u jednom momentu u petak popodne ćemo isključiti stari mail server i migrirati poruke na novi server, pre toga ćemo, već danas, u četvrtak, poslati novu lozinku svakom od vas. Ko ne stigne da pročita poruku na vreme, neka se javi na mail adresu migracija (at) macserbia.org koja će biti otvorena na novom serveru po migraciji za ovakve slučajeve.

Vaši administratori.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.