Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
Još niste član? Učlanite se ovde
appleug

ImagePored nekoliko novih videa (Activation) Apple je objavio još jedan neposredno pred poÄŤetak prodaje iPhone-a. U njemu moĹľete pogledati nekoliko novih detalja u vezi korišÄ‡enja virtuelne tastature.

iPhone keyboard video moĹľete pogledati ovde.

Drage koleginice i kolege,

Upravo je sletio novi update za vaše i naše iUređaje. Update na iOS6.1 je postao dostupan za preuzimanje putem iTunes-a i OTA.


Link za opis poboljšanja i ispravki je ovdje.


Pozdrav.

Djole


Direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk, je gostujući jutros u Jutarnjem programu RTS-a objavio informaciju da je Telekom, tj mobilni operater MTS, potpisao ugovor sa Appleom o prodaji iPhonea u Srbiji. Ovim se ostvarila jedna od najvećih Ĺľelja koje su imali korisnici Appleovih proizvoda u Srbiji.

Sada treba sačekati odgovor Telenora i Vipa, jer ne moĹľemo da verujemo da će tek tako sedeti i ništa ne raditi dok im korisnici zbog iPhonea odlaze na MTS.

 

 

<br/><a mce_thref="http://oi59.tinypic.com/dxmk5s.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

 


Na macserbia je neko krenuo da otkupljuje stare nanoe, menja za ove nove besplatno pa da ih prodaje i neki su poÄŤeli da sumnjaju da to mi organizovano radimo. Ovim hoću to da zgazim, hoću da obavestim što više ljudi o ovoj akciji, da donesu svoje stare nanoe ako ih imaju, dobiće novi.

 
 
Pop

Dragi MekSrbi, u saradnji sa Crfossover trening centrom organziujemo sledeći sastanak u njihovom prostoru, odnosno ućionici koju su neki od vas imali prilike da posete, u petak, 07.10.206. godine. Adresa je Andrićev venac 12, popnite se na drugi sprat, na vratim piše Yu Epicentar, Crossover i moćda još ponešto. Poćetak je u 18 ćasova, a obratiće vam se Toša, predavać koji već skoro dve godine odrćava obuku u Swiftu.
 
Tema predstavljanja će biti nova verzija programskog jezika Swift koju Crossover u svojim obukama već uveliko podućava.
 
Image 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 od 119

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.